Ulvemanden


Tangsø Centret har i samarbejde med Tangsø Skoles Støtteforening inviteret Thomas Boesdal til at holde foredrag om ulve i Tangsø Centret torsdag den 2. november.

Thomas Boesdal, jæger, familiefar, naturelsker og kendt fra TV og aviser har fulgt ulvene i Danmark siden 2012 via dna prøver, vildtkameraer, kadavere og spor og han har selv set dem masser af gange. Han er kendt i jægermiljøet som en entusiastisk jæger, i ulvemiljøet som en nysgerrig nørd der ikke falder for udokumenterede fakta, og som familiefar ses han tit og ofte med alle 4 børn på ryggen på jagt efter bævere, ørne, grævling, flagermus, guldsmede og ulve.

Thomas Boesdal er på meget kort tid blevet en meget populær foredragsholder om netop dette emne. Han er dygtig til at formidle forskernes resultater på en saglig og let forståelig måde og hans interesse for ulv, lokale engagement og færden i naturen gør, at han formår at koble teori, med praktisk viden samt egne oplevelser.

Thomas Boesdal formidler på en levende og spændende måde, blandet med vestjysk humor som vi bedst kan lide det. 

Thomas mener ikke vi endnu har fået fokus på de virkelige udfordringer der er med at ulven er vendt tilbage til Danmark. Thomas vil derfor denne aften forsøge at klæde os alle på til at kunne gennemskue de relevante emner vi skal forholde os til, samt give os en indsigt i en af naturens allermest tilpasningsdygtige arter, med de udfordringer det giver.

Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål under foredraget samt tid til debat.

Foredraget afholdes torsdag den 2. november i Tangsø Centret kl. 19.00-21.30. Pris 50 kr. inkl. entré, kaffe og kage.

Tilmelding via Tangsø Centrets hjemmeside: www.tangsoecentret.dk 

Nyeste tv indslag med foredragsholder Thomas Boesdal og ulven

 https://www.dr.dk/tv/se/langt-fra-borgen/langt-fra-borgen-tv/langt-fra-borgen-44#!/

Nyhedsbrev
Få først besked om tilbud, arrangementer og nyheder - HELT gratis!